BiodiversiteitsAdvies: advies op maat


De landbouw staat onder grote druk om meer te doen met minder. Meer en slimmer gebruik maken van biodiversiteit helpt hierbij: door de natuur zijn werk goed te laten doen kunt u besparen op externe inputs en bereikt u een stabielere en soms hogere opbrengst.

De verschillen in biodiversiteit tussen bedrijven zijn groot. En het ene bedrijf maakt slimmer gebruik van biodiversiteit dan het andere. Om u te helpen biodiversiteit slim in te zetten, kunt u deze vragenlijst invullen. Het resultaat: een Biodiversiteitsadvies op maat, met de belangrijkste aanbevelingen om uw bedrijf beter te laten draaien.

Het invullen kost slechts ± 15 min. Lees vooraf de instructiepagina en houd bedrijfsgegevens, zoals productie, vruchtwisseling en bodemkwaliteit bij de hand. Alleen dan zijn de adviezen en aanbevelingen die u nadien krijgt, toegespitst op uw eigen bedrijf. We verwerken uw gegevens anoniem. Wel vragen we u om uw emailadres (om het advies naar toe te sturen) en de 4 cijfers van uw postcode in te vullen (voor de globale gebiedsbepaling bij verwerking en analyse).

 

 

Disclaimer
Wij danken u voor uw bezoek aan onze website. Deze website wordt beheerd door het Louis Bolk Instituut. Het is niet toegestaan het BiodiversiteitsAdvies (inclusief de vragenlijsten) of delen daarvan, anders dan voor eigen gebruik, te reproduceren of op te slaan in een elektronisch systeem, zonder schriftelijke toestemming van het Louis Bolk Instituut. Voor vragen: , senior onderzoeker Duurzame Veehouderij.